ENG

Jatkuvat palvelut

Palvelut  >  Jatkuvat palvelut
Service: Consulting

Toimiva ja sujuva arki

Haluamme auttaa asiakkaitamme jokapäiväisen työn sujuvoittamisessa. Kiinteähintaiset, vakioidut ja skaalautuvat palvelumme takaavat, että vastaamme tarpeisiin tarkasti ja maksatte vain oleellisesta.


Comping Instrument

Nykyaikaisen työelämän vaatimukset ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle tuovat mukanaan haasteita eritoten teknisten ratkaisujen helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden suhteen.

Comping Instrument tarjoaa luotettavan digitaalisen työtilan ("Desktop as a Service") hyödyntäen moderneja virtualisointiteknologioita kuten Citrix DaaS ja Microsoft AVD

Comping Instrument for Access

Oikea-aikainen ja helposti hallittava pääsynhallinta on oleellinen osa toimivaa käyttökokemusta, sekä tietoturvan kivijalka. Käyttö-oikeuksien ja käyttäjäryhmien hallinta sujuvasti ja selkeästi on jokaisen organisaation laadukkaan ja tehokkaan arjen kannalta oleellinen tekijä.

Rakennamme ratkaisun juuri teidän organisaatiolle parhaiten sopivilla teknologioilla (mm. Citrix NetScaler, Citrix Secure Private Access, Azure AD, Okta Identity, Google Identity...)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin jutellaan!
Jukka Toppinen Jukka Toppinen
+358 44 323 4799
myynti@comping.fi
TODO Alt text

Palvele loppukäyttäjiäsi

Mahdollistamme loppukäyttäjillenne ja kumppaneillenne turvallisen pääsyn liiketoimintakriittisiin sovelluksiin ja dataan paikka- ja laiteriippumattomasti parhaalla hinta-laatusuhteella.

Tuotamme teille nopeaa, kustannustehokasta ja suunnitelmallista reagointikykyä liiketoiminnan muutoksiin.

TODO Alt text

Monipuolinen

Keskiössä on teknologian, osaamisen ja kokemuksen yhteensovittaminen. Tuotamme liiketoiminnan tarvitsemat palvelut monipuolisesti (oma konesali, palveluntarjoajan konesali, julkiset pilvet tai näiden yhdistelmät).

Palveluumme sisältyvät käyttöönotto, valvonta ja hallinta, raportointi ja tuki, käyttöoikeuksia ja kehitystä unohtamatta.

Oletko palvelun omistaja?

Ovatko nämä tuttuja haasteita?

Haaste
Nopea reagointikyky liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin
Ratkaisumme

Palvelumme skaalautuvat ylös- ja alaspäin tarpeidenne mukaisesti.

Palveluissamme on lähtökohtaisesti joustavat hinnat.

Haaste
Maantieteellisesti hajautettu organisaatio
Ratkaisumme

Palveluidemme arkkitehtuuri on suunniteltu siten, että se voidaan globaalisti hajauttaa, näin varmistetaan paras käyttökokemus.

Haaste
Palveluiden saatavuuden maantieteellinen rajaus
Ratkaisumme

Palvelumme tukee modulaarisesta pääsynhallintaa. Voimme rajata tiettyjen maantieteellisten tai teknisten rajoitusten mukaisesti pääsyn sovelluksiin ja resursseihin.

Haaste
Osaajien tavoitettavuus
Ratkaisumme

Keskustelet aina korkeimman tason osaajien kanssa.

Haaste
Resurssien ja erityisosaamisen puute
Ratkaisumme

Ydinliiketoimintaamme on digitaalisten työtilojen ja pääsynhallinnan ratkaisuiden tuottaminen.

Hoidamme nämä puolestanne ja voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Me toteutamme !

Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus virtualisointitekniikoista ja pääsynhallinnasta, tämä bändi pitää minkä lupaa.

Asiakkaitamme

Jatkuviin palveluihimme luottavat muun muassa seuraavat organisaatiot:

Sertifioitu kumppani

Citrix: Partner Platinum Plus Citrix: Partner Platinum Workspace Specialist Citrix: Partner Platinum App Delivery & Security Specialist Citrix: Partner Premier Service Provider Citrix: Ready
Microsoft Partner Entrust Reliable Partner Asiakastieto Suomen vahvimmat