English

REKRYTOINTI

Etsimme jatkuvasti lahjakkuuksia. Otathan rohkeasti yhteyttä!

---

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Compingilla, lähetä hakemus osoitteeseen rekry@comping.fi välittömästi. Samasta paikasta voit kysellä mahdollisia lisätietoja.

Me haluamme oikeat henkilöt heti mukaan!!!

Lyhyesti meistä

Comping on Citrix Platinum kumppani. Tarjoamme Citrix ympäristöt pilvipalveluina kuukausiveloitteisesti ja  ensiluokkaista Citrix konsultointipalvelua.

Pidämme asiakkaamme johtohahmoinamme. Keskitymme asiakkaaseen ja heidän liiketoimintansa tuotteidensa tukemiseen. Meidän "komppaajien" tehtävänä on tarjota ideoita, konsepteja ja teknisiä ratkaisuita, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä huoletta saavuttamaan entistä parempia tuloksia liiketoiminnassaan.

Asiakkainamme ovat kansainväliset, pääasiassa Suomalaiset yritykset, jotka hyödyntävät pilveä ja virtualisointia teknisessä liiketoimintaympäristössään. Asiakkaillamme on noin 100.000 työntekijää, jotka tuottavat noin 100 miljardia Euroa liikevaihtoa vuodessa. Asiakkaamme toimivat melkein kaikilla mantereilla.  Comping on kumppanina niissä kaikkein suurimmissa ja kauneimmissa Citrix ympäristöissä.

---