English

Mitä Comping tekee

Comping on Citrix Platinum kumppani, joka tarjoaa Citrix ympäristöt pilvipalveluina kuukausiveloitteisesti. Tämän lisäksi tuotamme asiakkaillemme ensiluokkaista Citrix konsultointipalvelua.

Kaiken keskiössä on Citrixin tuoteportfolio, jonka avulla tuotamme liiketoiminnan tarvitsemat palvelut niin julkisista (Azure, AWS, 3. osapuolen konesalit ja omat konesalit), kuin yksityisistä pilvistä ja myös näiden yhdistelmistä. Loppukäyttäjät voivat työskennellä aina, millä laitteella tahansa kaikista verkoista tietoturvallisesti.

Osaamisemme pohjautuu tuoteosaamiseen, parhaisiin käytäntöihin ja vankkaan, yhteensä lähes vuosisadan kokemukseen. Korkean osaamistasomme osoitamme korkeimmilla mahdollisilla Citrix –sertifiointitasoilla. Citrix on palkinnut meidät useana vuonna osaavimpana ja parhaana kumppaninaan. Kaikilla konsulteillamme Citrixin ylin CCE-V -tutkinto.

Työmme on auttaa teitä hoitamaan työnne mahdollisimman helposti. Pilvipalvelutermein meiltä saatte konsultin palveluna, CaaS - Consult As A Service. Kokoamme konseptit ICT-maailmasta ja komppaamme sinua, jotta saat kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen. Emme keskity omiin "tuotteisiimme", me keskitymme tuotteisiinne ja liiketoimintaanne.

Compingin asiantunteva ja kokenut myynti auttaa tilanteissa, joissa olette ulkoistamassa ympäristönne hallintaa. Palveluntarjoajilla on omat käytäntönsä ja näkemyksensä tavoista hoitaa asioita, me Compingissa autamme teitä tässä viidakossa - näin saatte parhaan palvelun ja vastineen rahoillenne. Me tunnemme kaikki temput, sillä olemme toimineet pöydän molemmin puolin jo vuosia.

Jukka Toppinen, kapellimestari

Komppaamme liiketoimintaanne

Img

Toimin Compingin orkesterinjohtajana. Bändissäni on maailmanluokan osaajat yrityksenne ICT-ympäristön hyvinvointiin.

Voit olla minuun yhteydessä myös sekä hallinnollisissa, että myynnillisissä asioissa.

Omaan pitkän kokemuksen ICT myynnistä, olen valmis tuomaan osaamiseni yrityksellenne niin pilvi- kuin ulkoistamishankkeissa. • jukka.toppinen@comping.fi
 • Puh: +358 44 323 4799
 • LinkedIn

Kari Ruissalo, rumpali

Stedi biitti

Img

Olen rumpalinne. Väite ei ole kaukaa haettu, sillä olen soittanut rumpuja suunnilleen yhtä kauan, kuin olen tehnyt ICT-alan hommia!

Asiakkaitteni kanssa pyrin noudattamaan samaa KISS-periaatetta kuin treenikämpälläkin, mutta en vierasta erikoisempia sovitusratkaisuitakaan. Itseasiassa haasteellisemmat jutut ovat tämän homman suola niin treeniksellä kuin työmaallakin.

Sinä olet alasi säveltäjä, mutta minä voin toimia taustavoimissa sävellysprosessissa ja sovittaa osat hyvin yhteen. Kenties tarjoan sinulle myös tuoreen näkökulman sävellykseesi.

CCE-V
,
CCP-N
,
CCA-N
,
CC-SDWAN
,
CC-VAD-CC
,
CC-VAD-MAMika Övermark, säveltäjä

Sovitan teknologiat liiketoimintahyödyksesi!

Img

Listaykköseksi pääseminen ja siellä pysyminen vaatii parhaan komppiryhmän lisäksi myös hittisäveltäjää. Tarjoan käyttöönne oman IT-sävellyskokemukseni olipa liiketoimintatarpeesi millainen tahansa. Toteutan sävellykseni aina vastaamaan jokaisen asiakkaan omia liiketoimintatarpeita ja vaatimuksia. Toisin sanoen suunnittelen ja toteutan IT-ympäristöt jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti hyödyntäen aina uusimpia ja parhaita tiedossa olevia käytäntöjä. Jokainen asiakasympäristö on erilainen ja sanonta "One size doesn't fit all" pitää vahvasti paikkansa

En ole vain yhden hittibiisin säveltäjä vaan autan sinua myös säilyttämään paikkasi Top Tenissä.

CCE-V
,
CCP-M • mika.overmark@comping.fi
 • Puh: +358 400 595 113
 • LinkedIn

Mikko Aittola, kitaristi

Laitetaan liiketoimintasi huippuvireeseen

Img

Hienoviritän ympäristösi. Oli otelaudassasi sitten kuusi tai kaksitoista kieltä, pysyvät ne vankasti sormieni alla.

Päätä sinä soinnut ja komppaan sinua. Mikäli haluat soolon, niin sekin onnistuu ongelmitta. Mikäli yleisösi sitä vaatii, kiipeän lavalle mielelläni tukemaan sinua myös encoren merkeissä!

CCE-V • mikko.aittola@comping.fi
 • Puh: +358 40 764 6437
 • LinkedIn

Patrick Markkula, vahvistin

Seuraan melodiaasi

Img

Ala on tupaten täynnä teknisiä lyhenteitä ja ratkaisuja, jotka pistävät helposti kenen tahansa pään pyörälle.

Tästä syystä varsinainen liiketoiminta unohdetaan. Nyt pilvipalveluiden yleistyessä on tärkeää että konsultti kuuntelee asiakasta ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan vaatimuksia. Tällöin asiakas nousee johtavaan rooliin ja konsultti toimii komppiryhmässä auttaen asiakasta liiketoiminnan kehityksessä.

Vahvistimen rooli on vastaanottaa signaali ja viedä asiakkaan viesti laadukkaana ja riittävällä volyymillä loppuasiakkaille. Sinä soitat instrumenttiäsi - minä varmistan, että äänesi kuullaan.

CCE-V
,
CCA-N • patrick.markkula@comping.fi
 • Puh: +358 40 512 7799
 • LinkedIn